Historien om Stolt

Et avgjørende spørsmål når man starter et selskap er hvorfor, hva er motivasjonen? For gründere flest er det sjelden penger som lokker i umiddelbar fremtid. Det er heller trange tider og nøkternhet som preger livet over mange år. For Stolt ligger motivasjonen i å forme en arbeidsplass med en sunn og positiv bedriftskultur hvor vi kan skape muligheter for alle som har et genuint ønske om å bidra, til Stolt, seg selv, familien og samfunnet. Arbeidet former deg og spiller en viktig rolle i ditt liv og for din lykke. Som arbeidsgiver og bemanningsleverandør bærer Stolt et stort ansvar som vi tar på høyeste alvor.

Kan Stolt, med en profil som dyrker de gode mellom-menneskelige forholdene i det profesjonelle arbeidsliv, utgjøre en forskjell som bemannings- og rekrutteringsselskap? JA! Ved å ha en tydelig profil bygget på profesjonalitet, respekt, åpenhet og klar tale med vår gamle og gode «No Bullshit-filosofi». Uansett om du er i en omstillingsfase på jakt etter ny og spennende jobb, om du er førstegangssøkende etter avsluttede studier, om du er arbeidsledig eller om du nylig har kommet til Norge på jakt etter jobb, så vil Stolt bruke tid på deg og utforske dine muligheter. Blir du med på laget i Stolt så vil vi investere i deg og heve din standing i arbeidsmarkedet.

Vi formidler arbeidsglede ved å rekruttere og bemanne de riktige menneskene med den forespurte kompetansen. Dette lykkes vi med på grunn av vår filosofi knyttet sammen med grundighet og kompetanse. Vi investerer for å lykkes i bemanningsmarkedet.

Stolt har vært i kontinuerlig vekst siden oppstart i 2005 med hovedkontor og konsernledelse i Oslo. Per 2016 dekker vi Østlandet, Sør-Norge og Midt-Norge med avdelingskontor i Oslo, Arendal, Kristiansand, Trondheim og Fredrikstad. Vi skal utvide ytterligere med kontor i Vest- og Nord-Norge med sikte på å bli landsdekkende i 2018.

Heine Aardalen,

Adm. dir. og gründer av Stolt

Gnist