Bli med på laget

Som aktiv jobbsøker i Stolt vil bedriftene som søker kompetansen din sette pris på jobben du utfører.
Du er vårt ansikt utad, og veldig viktig for oss. Du kan stole på at vi tar vare på deg i alle delene
av arbeidsforholdet. Vi ønsker at du skal ha glede av og utvikle deg gjennom jobbene du får gjennom oss, og gjør alt vi kan for at du får en jobb du trives trives i, mestrer og finner utfordrende.

Registrer CV

Jobbsøkerprosessen

De tre fasene som kandidat i Stolt:
før, under og etter avsluttet arbeidsforhold.

Vi tilbyr tett oppfølging og dialog med deg som arbeidssøker, slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg videre i karrieren.

Hva vil du jobbe med?

Etter mange år i bransjen har Stolt etter hvert opparbeidet seg et solid nettverk innen flere fagfelt og bransjer. Når du blir en av våre kandidater øker dette dine sjanser for å få nettopp den jobben du ønsker deg. Ofte kan det dessuten være vanskelig som arbeidssøker å orientere seg i forhold til alle mulighetene som finnes der ute, og vi i Stolt vil gjerne være en døråpner for deg også til muligheter du kanskje ikke har tenkt over eller vurdert.

 

Hovedsakelig jobber vi mot bransjene i listen nedenfor, men listen er på ingen måte uttømmende. Ta kontakt med oss dersom du lurer på om vi kanskje kan ha oppdragsgivere aktuelle for deg. Disse er våre hoved bransjeområder;

 

Bygg og anlegg
Kontor og administrasjon
Salg og marked
Lager og logistikk
Elektro og automasjon
Mekanikere og teknikere

Jobbsøkertips

Det er kan være utfordrende å søke ny jobb, spesielt hvis det er lenge siden man har gjort det sist. Når du blir en av våre kandidater vil vi gi råd og hjelpe deg på veien mot din neste jobb.

Registrer CV

Hos oss registrerer du enkelt CV-en din og får raskt en personlig tilbakemelding fra oss.

 

Registrer CV

Som ansatt i Stolt gjør du en innsats hos en av våre oppdragsgivere, og alt det administrative tar vi oss av. Vi garanterer at du får den lønnen du har krav på og at dine rettigheter ivaretas. Tryggere og enklere arbeidshverdag for deg. Vi rekrutterer også for fast ansettelse hos flere av våre oppdragsgivere.

Medarbeiderhåndboken

Avhengig av din nye rolle blir du satt inn i våre systemer. Når du blir ansatt får du bl.a. en medarbeiderbrosjyre med våre regler og tips. Kanskje trenger du et kurs? Vi tilbyr nødvendige kurs for flere av våre ansatte.

HMS-Kurs

Vi har som eneste bemanningsbyrå i markedet et obligatorisk, språknøytralt HMS-kurs for alle våre ansatte innen Bygg & Anlegg. Kurset er et samarbeidsprosjekt mellom oss, Veritech og Granat for at din sikkerhet i hverdagen blir ivaretatt på best mulig måte.

Vilkår og arbeidsutstyr

Ved ansettelse i Stolt inngås det en arbeidsavtale og du blir orientert om dine rettmessige vilkår, samt at eventuelt nødvendig utstyr blir utdelt. For oss er det viktig at du føler deg velkommen og at du blir tatt i mot på en god måte.

Ved å jobbe i Stolt øker du sjansen din for å få nye jobbtilbud samt den gode referansen du har gjort deg fortjent til. Vi kan være en døråpner i ditt yrkesliv, og er gjerne din sparringpartner videre i karrieren.

Takk for innsatseN!

Du har utvidet ditt profesjonelle nettverk og har åpnet flere dører mot din framtidig yrkeskarriere. Kanskje har du nå fått en fast jobb i et godt firma?

Skal vi ta en kaffe snart?

Våre veier møtes ofte igjen. Kom gjerne innom for en prat og en kopp kaffe for å holde kontakten.

Helt til sist

Du mottar naturligvis en attest og vi ønsker deg masse lykke til videre!

Hos Stolt fikk jeg en mer personlig kontakt.

Sandra, fast ansatt som Accountant via Stolt.

Ledige stillinger

Her er våre siste ledige stillinger

Er du på utkikk etter ny og spennende jobb? Ta en kikk på alle våre ledige stillinger

Klikk her

Kontakt oss


  * Må fylles ut

  Hovedkontor, Oslo:
  Adresse Grensesvingen 6,
  0663 Oslo
  Telefon +47 24 10 28 24
  E-post post@stoltbemanning.no
  Trondheim:
  Adresse Skonnertvegen 8-10,
  7053 Trondheim
  Telefon +47 24 10 28 24  / +47 926 40 090
  E-post post@stoltbemanning.no