Finn flinke folk

Vi gjør hverdagen enklere! Stolt er et bemannings- og rekrutteringsselskap med løsningsorienterte ansatte og høy faglig kompetanse. Jobben vår er enkel å definere: Vi skal gjøre hverdagen til kundene våre enklere. Vi plukker ut personen med kompetansen du trenger, og følger opp både bedrift og kandidat gjennom hele prosessen. Ved rekrutteringstjenester, hvor vi finner deres nye medarbeider for fastansettelse, så gjøres denne prosessen i tett dialog med deg som kunde og oppdragsgiver hele veien.

Tjenester

Overlater du rekrutteringsprosessen til oss, får interne ressurser i bedriften din tid til å fokusere på kjernevirksomheten deres. Vi ser virksomheten deres fra utsiden, og kan gi nye innspill og løsninger på etablerte problemstillinger.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Uansett om du har uforutsette bemanningsbehov det haster å få dekket, eller du er på utkikk etter en ny medarbeider med langsiktig perspektiv – Stolt lover å gjøre det vi kan for å hjelpe deg. Vår erfaring gjør hverdagen din enklere.

LES MER

Trenger du hjelp til å finne nøkkelpersoner i bedriften din? Vi gjør en grundig kartlegging for å sikre at ditt behov blir dekket. Vi tilbyr alltid full diskresjon for deg som kunde og for våre kandidater.

LES MER

Som et alternativ til bemanning har Stolt utviklet tjenesten HR-ressurs, for at du skal kunne bemanne opp dine prosjekter for den perioden du trenger det. Kort fortalt er det rekruttering med HR-bistand for en fast månedlig sum, enten du har kortvarig eller langvarig behov.

LES MER

Det å ansette nye personer er ressurs- og tidskrevende for enhver bedrift. Vi hjelper deg med å få til en så smidig og effektiv prosess som mulig, slik at du får riktig person på riktig plass i din organisasjon.

LES MER

Stolt sine vilkår for utleie av arbeidskraft er basert på alminnelige kontraktbestemmelser om leie av arbeidskraft utarbeidet av NHO Service i samarbeid med bemanningsbransjen i Norge.

LES MER

Vår bransjekompetanse

Vi rekrutterer og bemanner innen følgende områder:

Kontakt oss


  * Må fylles ut

  Hovedkontor, Oslo:
  Adresse Grensesvingen 6,
  0663 Oslo
  Telefon +47 24 10 28 24
  E-post post@stoltbemanning.no
  Trondheim:
  Adresse Skonnertvegen 8-10,
  7053 Trondheim
  Telefon +47 24 10 28 24  / +47 926 40 090
  E-post post@stoltbemanning.no