Derfor skal du jobbe i Stolt

Et avgjørende spørsmål når man starter et selskap er hvorfor, hva er motivasjonen? For Stolt ligger motivasjonen i å forme en arbeidsplass med en sunn og positiv bedriftskultur hvor vi kan skape muligheter for alle som har et genuint ønske om å bidra, til Stolt, seg selv, familien og samfunnet. Arbeidet former deg og spiller en viktig rolle i ditt liv og for din lykke. Som arbeidsgiver og bemanningsleverandør bærer Stolt et stort ansvar som vi tar på høyeste alvor.

Kan Stolt, med en profil som dyrker de gode mellom-menneskelige forholdene i det profesjonelle arbeidsliv, utgjøre en forskjell som bemannings- og rekrutteringsselskap? JA! Ved å ha en tydelig profil bygget på profesjonalitet, respekt, åpenhet og klar tale med vår gamle og gode «No Bullshit-filosofi», utgjør vi en forskjell for mange. Hver eneste dag.

Vi formidler kompetanse og arbeidsglede ved å matche bemanningsbehov med riktig person.Vi lykkes på grunn av vår filosofi som er knyttet sammen med grundighet og kompetanse. Vi investerer hver eneste dag for å lykkes i bemannings- og rekrutteringsmarkedet. De som er ansatt i eller får jobb gjennom Stolt er like forskjellige som oss alle. Noen er i en omstillingsfase på jakt etter ny og spennende jobb. Andre er førstegangssøkende etter avsluttede studier eller arbeidsledig. Andre har nylig har kommet til Norge på jakt etter jobb.

Stolt har vært i kontinuerlig vekst siden oppstart i 2005 med hovedkontor og konsernledelse i Oslo. Per 2018 dekker vi Østlandet,  Midt- og Nord-Norge med avdelingskontor i Oslo,  Jessheim, Trondheim og Bodø. Vi har ambisiøse vekstmål og reisen vår mot målet er bare så vidt i gang.

Er dette noe du kan tenke deg å være en del av? Har du gode ideer, et engasjement og kompetanse som gjør at vi sammen kan bli litt bedre? Både du og vi? Derfor skal du jobbe i Stolt. Send oss en mail da vel!

Ta kontakt med HR Direktør Brede Aardalen på brede@stoltbemanning.no.